Werkwijze

Hoe werk ik?
Ik kom bij je thuis met boeken, kleurenstalen en mijn frisse blik! Samen kijken we naar je vraag of vragen en gaan we op zoek naar een oplossing. In twee intensieve uren ga ik samen met je aan de slag en krijgen we je woonwens helder. Vaak is een klein dingetje de aanleiding voor nog veel meer! ( het sneeuwbaleffect)Tijdens mijn bezoek geef ik je een heleboel tips en ideeën zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Wil je meer weten over mijn visie of over mijn 5 stappen? Lees dan hier meer

Mijn adviezen zijn praktisch en eenvoudig toepasbaar. Keuzes maken is lastig. Zeker als je veel geld moet gaan uitgeven! En er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor het nog veel moeilijker voor je wordt. Bij een pot verf kopen is een verkeerde keuze niet zo erg maar, stel je eens voor dat je een bank, een vloer of nieuwe lampen wilt kopen. Dat zijn grote aankopen die je niet zo maar even doet. Het gevaar is dat je helemaal geen keuze maakt of dat je later spijt hebt. En dat is zonde. 

Een goed interieuradvies kan je op heel veel verschillende manieren helpen. Of het nu een nieuwe bank, vloer, behang of lampen zijn. Ik kan je helpen om door al die mogelijkheden datgene te vinden dat bij jou en je huis past. Met een interieuradvies kan ik heel veel problemen voor je oplossen zodat jij zekerder en makkelijker een keuze kan maken. En niet alleen keuzes maken wordt makkelijker, je wordt ook weer enthousiast om aan de slag te gaan. 

Voor ieder woonprobleem een oplossing!
Heb je na mijn bezoek genoeg ideeën opgedaan en kan je vol zelfvertrouwen aan de slag? Dan is mijn pakket: "de frisse blik" echt wat voor jou. Lees hier verder over dit pakket

Wil je graag wat meer handvatten? Dan is mijn pakket: "Stap voor stap" een goede keuze. Samen bepalen we wat ik voor je ga uitwerken. Mijn ontwerp kom ik bij je thuis presenteren en samen maken we een helder stappenplan. Lees hier verder over dit pakket

Heb je veel vragen over je interieur? Ben je opzoek naar een compleet en helder interieuradvies? Wil je graag alle tijd en aandacht voor je probleem? Vindt je het heel lastig om in je eentje keuzes te maken? Of heb je een ander woon probleem of een vraag waar je niet alleen uit komt? Lees dan hier verder over mijn pakket: In Harmonie"

Een overzicht van alle mogelijkheden kun je hier vinden

Weet je niet goed welk pakket het beste bij je past? Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.
Maak nu eenvoudig een afspraak voor een interieuradvies met Franca de Jonge van villa d'Esta