In vijf stappen van woonwens naar werkelijkheid


WERKWIJZE
In 5 stappen van woonwens naar werkelijkheid

1. Een goed uitgangspunt is het halve werk
Centraal in mijn manier van werken staat de vraag:
Hoe zorg je ervoor dat je huis aanvoelt als jouw thuis?

Ik geloof dat je thuis invloed heeft op je welbevinden. Je eigen plek hebben en je zelfbewustzijn zijn intiem met elkaar verbonden. En in deze tijd, meer dan ooit, willen we allemaal, een huis dat ons toevluchtsoord en private comfort zone is. Denk aan je thuis als een vaste plek in een snel veranderende wereld. Je huis is geen showroom of binnenkijker. Ik wil je helpen zodat je de ruimtes waarin je je bevindt fijn zijn om in te leven.
"Geniet van je eigen ruimte".

2. Geef ruimte voor oorspronkelijkheid en individualiteit:
Ik zoek naar de kwaliteit van de ruimte. Dat hangt af van veel facetten en factoren en is voor iedereen een persoonlijke beleving. Ik vind dat perfectie niet gelijk staat aan schoonheid. De beste interieurs worden stap voor stap in samenhang met persoonlijke ervaringen en belevingen, laagje voor laagje opgebouwd. Mijn wens en uitgangspunt in mijn werkwijze is: dat je samen met mij een interieur creëert dat helemaal bij jou past. Ik haal mensen niet uit hun comfortzone, ik vergroot hun comfortzone. Zo wordt het jouw plek, waar jij kunt genieten en jij je thuis voelt.
"Neem de tijd om te ontdekken wat jouw stijl is."

3. Kijk met me mee:
Leren zien was een van de beste elementen van mijn 4 jarige opleiding tot interieur architect. Iedereen kan kijken, weinige kunnen zien. Door je erop te wijzen hoe ik waarneem neem ik je mee in mijn wereld. Dat doe ik door bevindingen met jou te delen en je actief te betrekken in het ontwerpproces.
Zie niet alleen wat is, maar juist wat kan zijn.”

4. Goede communicatie voor een goed resultaat:
Voor een goed resultaat is een goede band tussen opdrachtgever en interieurarchitect essentieel. Hier hecht ik daarom veel waarde aan. Niets zo vervelend als midden in een ontwerptraject voor onverwachte kosten te komen staan. Daarom streef ik naar duidelijke prijsafspraken vooraf zodat we ons daarna zorgeloos kunnen bezighouden met de realisatie van jouw interieur. Kies je voor een totaal pakket dan gaan we samen net zo lang door tot jij écht tevreden bent.
Ontwikkel samen stap voor stap je eigen interieur.

5. Knopen hakken.
Mijn favoriete fase: Nu komen de plannen tot leven! Middels de doordachte basis die in de voorafgaande fases is gelegd kiezen we voor een hoogwaardige afwerking en een goede verlichting. Zo wordt jouw droom realiteit. De enige zorg die jij nog hebt, is het uitnodigen van gasten voor de housewarming!
"Laat je huis een uitnodiging zijn voor je al je zintuigen".


Weet je niet goed hoe ik jou het beste kan helpen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor de mogelijkheden. 
 
Maak nu eenvoudig een afspraak voor een intakegesprek met Franca de Jonge van villa d'Esta